Financiële administratie

Het voeren van een goede financiële administratie kan voor sommige ondernemers een lastige klus zijn. Vaak gebeurt dat in de avonduren en ontbreekt het de ondernemer aan voldoende inzicht om zaken juist aan te pakken. Administratiekantoor Noordover kan u die zorg uit handen nemen en verzorgt uw complete financiële administratie, zonder dat u daar verder omkijken naar heeft.

 

Doing paper administrationUw administratie is een belangrijke informatiebron voor uw bedrijfsvoering. De informatie die u nodig heeft voor een correcte bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiële) administratie. U kunt hierbij denken aan de hoogte van omzet, de ontwikkeling ervan, uw winstmarge, de kosten en het bedrijfsresultaat. De beslissing met betrekking tot investeringen in productiemiddelen, bedrijfsinventaris en personeel wordt vaak pas genomen wanneer er een goed inzicht is in de financiële situatie.

 

Voor het verwerken van de administratie maken wij gebruik van de software van Unit 4. Zij bieden ook faciliteiten om zelf (online) te boeken, dus ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Unit4